Alquiler cadires de rodes Castellón

Alquiler cadires de rodes Castellón
  • Alquiler cadires de rodes Castellón
  • Alquiler sillas de ruedas Madrid
  • Alquiler cadires de rodes Castellón

Información adicional

Tallas

ALQUILER

45€ mes 20€ Semana 15 días 30€ 1 día 10€

FIANZA

50€ O SIN FIANZA CON TARJETA DE CRÉDITO

PORTE

15€ POR DESPLAZAMIENTO CASO DE MÁS DE 70KM IDA Y VUELTA DESDE NUESTRO CENTRO SE VALORARÁ

L’ALQUILER cadires de rodes Castellón al millor preu

¡¡ Llama !!

Les cadires de rodes en ALQUILER en Castellón i llimitrofs que disponem son d’acer i alumini, plegable, els REPOSAPIES son EXTRAIBLES (se lleven per a ficar-la en el coche) i els REPOSABRAZOS tambe ( per a facilitar les transferencies)
.

  • Descripción
  • Additional information
  • Video de uso silla de ruedas
  • Valoraciones (0)

Descripción

ALQUILER cadires de rodes Castellón a domicili

L’Alquiler cadires de rodes Castellón nostre te una Mesura assent 44 que mos dona un ample total 64 CM. El tou de porta deu ser de 66 CM per a no tindre problemes.
Comprove ( abans de contractar la seua ALQUILER de cadires de rodes Alacant ) que les seues portes tenen un tou superior a 65 CM.

Disponem de REPOSAPIES GRADUABLES en alçada ( per a deixar la cama en alt. El cost mensual d’este tipo de REPOSAPIES, es de 10€/mes per unitat .

¿ Com encomanar l’ALQUILER cadires de rodes Castellón ? :

Farcixca el formulari i mos posem en contacte d’immediat.
Pot cridar per telefon i SERVÍRSELA a domicili en qualsevol punt de la Comunitat d’Castellón.

Es important en l’ALQUILER cadires de rodes el pes i estatura de l’usuari per a llogar la cadira de rodes de talla mes convenient.

Molt important:
En l’AQUILER de cadires de rodes es de suma importancia les mesures de l’ascensor i de pas per les portes de sa casa.

No dubte en cridar-mos i li assessorarém personalment.

Tinga present a l’ara de l’ALQUILER cadires de rodes Alacant, tenim dos CONDICIONANTES. Un es el pes i l’estatura de la persona. Aço determinarà la cadira de rodes d’ALQUILER a portar. La persona te que entrar en la cadira.

 

 

Les dimensions de llarc de la cadira de rodes, tambe son molt importants a l’hora de girar pels passadiços o per a entrar en l’ascensor. Es possible que tingam que llevar MOMENTANEAMENTE els REPOSAPIES a la cadira de rodes per a estes ocasions.
En el quart de bany com el tou de la porta, SUELE ser d’uns 56CM, cosa que fa INVIABLE l’us de la cadira de rodes aci.

ALQUILER de cadires de rodes  en els municipis mes grans d’Castellón:

L’Alcora,L’Alcudia de Veyo,Alfandaguella;Alchimia d’Almonecir;Almazora;Almedíxar;Almenara;Les Alqueries;Altura;Aranyuel;Aras;Archelita;Artana;Ayódar;Azuébar;Val d’Almonecir;Val d’Uixón;Vallat;Barracas;Bexix;Benafer;Benafigos;Benazal;Benicarló;Benicàssim;Bell-lloc;Bechín;Borriol;Burriana;Cabanes;Cálich;Caneto;Castiel de Crabas;Castellfort;Castellnou;Castellón de la Plana;Castiello de Villamalefa;Catín;Caudiel;Cinctorres;Cortes d’Arenoso;Costur;Las Cuevas d’Abinromán;Cuéllar;Chert;Chilches;Chodos;Chóbar;Eslida;Espadiella;Exerica;Fanzara;Figueruelas;Forcallo;Fuent la Reina;Fuents d’Ayódar;Gaibiel;Herbers;Figueras;La Chana;Lucena;Ludién;La Llosa;La Mata;Matet;Moncofa;Montán;Montanellos;Moriella;Navachas;Nules;Olocau del Rei;Onda;Orpesa;Palanques;Pavías;Peniscola;Pina;Portiel, Lo;Puebla d’Arenoso;Puebla de Benifazán;La Pobla Tornesa;Ribesalbes;Rossell;Sacanyet;Salcediella;Sant Rafel del Riu;Sant Joan de Moró;Sant Jordi;Sant Mateu;Santa Malena de Polpiz;Sarratella;Segorb;Serra d’En Galceran;Sonecha;Sot de Ferrer;Talas;Teresa;Térich Tírig;Todoliella, La;Tuega;Torás;Lo Toro;Torralba;Torre d’En Besora;Torre d’en Doménec, La;Torreblanca;Torrechiva;Traiguera;Useras, Las;Vall d’Alba, La;Vallibona;Vilar de Canes;Vilavella;Villafamez;Villafranca;Villafermosa;Villamalur;Villanueva d’Alcoleya;Villanueva de la Reina;Villa-reyal;Villores;Vinaroz;Vistabella;Vivel;Xeldo;Cervera;Cirat;Zurita;Zucaina;Zuera.

 

 

Share

Additional information

Tallas

ALQUILER

45€ mes 20€ Semana 15 días 30€ 1 día 10€

FIANZA

50€ O SIN FIANZA CON TARJETA DE CRÉDITO

PORTE

15€ POR DESPLAZAMIENTO CASO DE MÁS DE 70KM IDA Y VUELTA DESDE NUESTRO CENTRO SE VALORARÁ

Video de uso silla de ruedas

Valoraciones

No hay valoraciones aún. Añadir una valoración