Alquiler de Muletes Alacant

Alquiler de Muletas Madrid
  • Alquiler de Muletas Madrid
  • Alquiler de Muletas
  • Alquiler de Muletas
  • Alquiler de Muletas Madrid

Información adicional

ALQUILER

20 € / mes 20€

FIANZA

10€ O SIN FIANZA CON TARJETA DE CRÉDITO

PORTE

15€ POR DESPLAZAMIENTO CASO DE MÁS DE 70KM IDA Y VUELTA DESDE NUESTRO CENTRO SE VALORARÁ

Alquiler de Muletes Alacant

Servici d’entrega diari per tot la provincia d’Alacant

¡¡ Llama !!

  • Descripción
  • Additional information
  • Valoraciones (0)

Descripción

ALQUILER de Muletes Alacant o vengales anglesos

ALQUILER de MULETES ALACANT consistix en un par de muletes o vengales anglesos d’alumini.

Tambe li podem oferir l’ALQUILER de muletes AXILARES

Les muletes son regulables en alçada per a adaptar-ho a l’alçada de l’usuari.

Forma d’encomanar l’ALQUILER de muletes Alacant :

Pot acodir directament a nostra botiga i arreplegar-la.
Pot cridar per telefon i SERVÍRSELA a domicili en qualsevol punt de la Comunitat d’Alacant.

Es una bona alternativa per a gent major o processos de recuperacio i que son temporals .
Casos mes freqüents d’ALQUILER de muletes Alacant

Trencaments de CADERA
Lesions
Recuperacions puntuals
Processos postoperatoris
Convalescencies
Perdudes d’equilibri
Principis de demencies
Recuperacions funcionals en membres inferiors en general.

Si vol contactar en nostre servici d’ALQUILER de muletes Alacant i envolta parrandona en que mos cride i en menys de 24 hores tindra el caminador en el seu domicili.

L’ALQUILER de Muletes es un dels articuls en mes demanda en La BOUTIQUE de la Salut . Es un articul barat senzill i oferix molts beneficis en la recuperacio funcional de la marcha en persones majors o jovens en lesions, recuperacions i POSOPERATORIOS.

Es molt util este ALQUILER per a situacions temporals ya que ademes de ser molt barat mos permet el desplaçament autonom en qualsevol lloc. Disponem sempre de SCTOCK de les mateixes. Els casos en els que se deu comprar seran aquells en que l’us d’estes siga per un PERIODO llarc de temps. En este cas se recomana ademes la compra d’UNSAS muletes AVANZADS en AMORTIGUACIÓN i manti tova de silicona. Aço se deu a que la ma se carrega molt al caminar i d’esta manera podem solucionar este problema. Li recomanem que de ser aixina acodixca a l’apartat catalec i accedixca a este producte per a vore les caracteristiques i punche en este enlace.

Nuestros servicios de alquiler material de ortopedia en Alicante :

Alquileres material ortopédico en Alicante :

Alquiler de silla de ruedas eléctrica Alicante; Alquiler de camas articuladas   Alicante ;Alquiler scooter minusválidos Alicante ; Alquiler de grúas para enfermos ortopédicas de traslado Alicante ; Alquiler de andadores Alicante

 

ALQUILER de Muletes Alacant o vengales anglesos en els municipis mes grans :

Alacant ,ALACANT ,Elig ,ELX ,TORREVIEJA ,Oriola ,BENIDORM ,ALCOY ,Alcoy ,Sant Vicent del RASPEIG ,SANT VICENT del RASPEIG ,ELDA ,DÉNIA ,PETRER ,VILLENA ,VILLAJOYOSA ,Vil JOIOSA, la ,Santa POLA ,CREVILLENT ,CAMPELLO, el ,Xabia ,XÀBIA ,NOVELDA ,Muchamel ,IBI ,SANT JOAN D’ALACANT ,Altea ,Pilar de la Foradada ,CALP .

Tambe s’ho portem l’ALQUILER de Muletes o vengales anglesos als mes menuts:

Aspe ,ALMORADÍ ,CALLOSA de Segura ,NUCIA, la ,ALFÀS del PI, L’ ,Rojals ,GUARDAMAR de la Segura ,MONÓVAR ,MONÒVER ,ALBATERA ,COCENTAINA ,BENISSA ,TEULADA ,Pegue ,CASTALLA ,SAX ,Mur d’ALCOY ,CATRAL ,REDOVÁN ,PINÓS, el ,Pinos ,Sant Fulgenci ,MONFORTE del CID ,ONIL ,PEDREGUER ,Dolors ,CALLOSA D’en SARRIÀ ,COX ,BANYERES de MARIOLA ,Xixona ,XIXONA ,ONDARA ,BIGASTRO ,FINESTRAT ,Gata de GORGOS ,Sant Miquel de Salines ,BENEJÚZAR ,MONTESINOS, Els ,POLOP ,VERGER, el ,RAFAL ,FORMENTERA de la Segura ,BENITACHELL ,Poble NOU de BENITATXELL, el ,BIAR ,BENIJÓFAR ,POBLETS, ELS ,BUSOT ,ALGORFA ,XALÓ ,Granja de ROCAMORA ,FONDÓ dels NEUS, el ,Foya de les Neus ,Romana, la ,ORBA ,JACARILLA ,BENFERRI ,Sant Isidre ,BENIARBEIG ,BENEIXAMA ,DAYA Nova ,TIBI ,Salines ,ALGUEÑA ,ALCALALÍ ,Canyada ,BENIARRÉS ,RELLEU ,Foya dels Flares ,BENIDOLEIG ,PARCENT ,LLÍBER ,AIGÜES ,VALL de LAGUAR, la ,ORXETA ,BENILLOBA ,Plans ,DAYA Vella ,TORREMANZANAS ,Torre dels MAÇANES, la ,ATZÚBIA, L’ ,TÀRBENA ,SANET i NEGRALS ,RÀFOL D’ALMÚNIA, el ,Fura ,ORXA, L’ ,VALL de Gallinera ,Sagella ,SENIJA ,AGRES ,ALQUERIA D’ASNAR, L’ ,BENIMANTELL ,MURLA ,GAIANES ,Camp de Mirra ,CAMP de Mirra, el ,CASTELL de CASTELLS ,BENIGEMBLA ,BENIMARFULL ,BOLULLA ,ALFAFARA ,SAGRA ,BENIMELI ,Tormos ,PENÀGUILA ,GORGA ,VALL D’EBO, la ,ALCOCER de Plans ,MILLENA ,CONFRIDES ,CASTELL de GUADALEST, el ,ALCOLEJA ,BENIARDÁ ,VALL D’ALCALÀ, la ,BENASAU ,BENIFATO ,Balons ,ALMUDAINA ,BENIFALLIM ,QUATRETONDETA ,BENILLUP ,FACHECA ,BENIMASSOT ,FAMORCA ,Gats.

Share

Additional information

ALQUILER

20 € / mes 20€

FIANZA

10€ O SIN FIANZA CON TARJETA DE CRÉDITO

PORTE

15€ POR DESPLAZAMIENTO CASO DE MÁS DE 70KM IDA Y VUELTA DESDE NUESTRO CENTRO SE VALORARÁ

Valoraciones

No hay valoraciones aún. Añadir una valoración